четвер, 26 квітня 2018 р.

Галерея квітня. Натхення від Надії Міщєнко


Привіт всім нашим любим читачам! Нарешті до нас прийшла справжня весна: тепла та розкішна. Надихати сьогодні буду Вас я, Надія Міщєнко.


 Все більше часу ми проводимо тепер на вулиці. Ще не зовсім віриться, що нарешті ніяких утеплюючих слоїв одягу, і як справжній пінгвін на прогулянку) Тепер свобода! Легка і приємна. Звичайно ж, наші фотоархіви ростуть ще швидшими темпами. Але, як показує практика, цифрові носії, не практичні друзі. Трапляється всяке, і потім вже ніяк не повернути втрачені моменти( Шкода. І це мене надихнуло на створення альбому для нашої зимової фотосессії. Точніше, цей альбом планую подарувати свекрам. Нехай милуються онуком, якого бачать раз на декілька років.




Обкладинка з червоного оксамиту. Як тільки його не чистила, а все одно на фото пилюку видно) Колись цю тканину для безрукавки брала. Для альбому підійшла якнайкраще)


Спинка простенька. Бо, як на мене, з личка трошки перегрузила. Хотіла вгодити свекрусі. Вона знаний фахівець з шику та блиску))))) Любить, щоб всього, і побільше!


Розвороти не хитрі. Прості відкривашки. Альбомчик зробила відносно швидко. Тим паче, з таким шикарним папером працювати дуже приємно.


Перший розворот. Зліва має дві вікривашки книжечки, зправа - відкривашку одну вниз. Ще такий великий тег, що просто вкладається в альбом, як додаток.


Фото відкривашок.


Другий розворот. 


 Зліва має кишеньку, де ховаються тежики. Зправа - відкривашка.


Третій розворот. Зліва рокривашка-гармошка. А зправа кишенька. 



Четвертий розворот. На гьому з обох сторін розкривашки)





П"ятий розворот. 

  
Тут живуть два тежики в кишеньках.


А тут - звичайні відкривашки)


Шостий, і останній розворот. 


Зліва, в кишеньці,  ховається маленька книжечка для фото.


Зправа також є кишенька. На ній відкривашка)


Бажаю Вам незабутньо гарної весни! Багато творчого натхнення і тепла в душі. Завжди Ваша, Надія Міщєнко.

Матеріали, що були використані:

CHRISTMAS NIGHT

КОНВЕРТИ CHRISTMAS NIGHT

КВІТИ ВИШНІ. 1,5 СМ. 5 ШТ

3 коментарі:

  1. Який милий і гарний альбомчик, а як фото в ньому поселяться то взагалі буде чудовим. Дійсно нее всі фото можемо зберегти на носіях, а так буде завжди полистати і згадати)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Мариночка! В ІГ обов,язково покажу якось заповнений!)

      Видалити