Сторінки

неділя, 10 грудня 2017 р.

Новорічний декор. Натхнення від Ірини Скляр.

     Доброго дня усім, хто не уявляє свого життя без скрапу! На календарі грудень,  отже час готувати новорічний декор.

     Особисто я обожнюю той день, коли у нашому будинку з`являється святкова атмосфера. Зазвичай це відбувається напередодні Нового року, з появою ароматної ялинки. Доки наші чоловіки займаються встановленням святкової красуні, я прикрашаю вікна паперовими сніжинками, дістаю ялинкові прикраси та інший декор, зроблений заздалегідь. Особливо теплі почуття  викликають у мене різдвяні віночки. Кожного року я роблю новий. Колись це був вінок з дощику, потім- з гілочок, цього разу мені захотілося використати багато ткании, зробити віночок затишним та теплим. Старенький мішок став у нагоді))) Переживши велике прання, він перетворився на прекрасний матеріал, на якому ніби оживають та грають новими кольорами шишки та ягідки. Мабуть моя любов до еко-стилю цього року перемогла.

     Всередині віночка я зробила аплікацію з тканини та фетру. Обожнюю совенят!






В доповнення до віночка я планую зробити гірлянду з червоних папірців, пришитих на основу з мішковини. Думаю, буде симпатично.

Сподіваюся мені вдалося надихнути вас на створення неповторного декору для найчарівнішого свята. З вами була Ірина Скляр.


Свою красу покажіть у нашому завданні "Новорічний декор".

1 коментар: