четвер, 25 травня 2017 р.

Знай наших: Інтерв'ю з Art Land.

Привіт, Аліно. Ми з тобою знайомі вже досить довго... Я спостерігала за твоєю творчістю у ВК... І ДУЖЕ раділа, коли на світ вийшли перші колекції... 



Почнемо з того, звідки з'вилась ідея створення бренду?


Як і половина, а може і більша половина скрапбукерів))) захопилася в декреті. Захотіла зробити бебібук синочку, а потім побачила таке цікаве слово скрапбукінг і понеслось моє захоплення. А потім якось мені подумалось: а чи не можна спробувати випустити свій папір. Знайшла дизайнера, бо з мене художник не дуже, хоча коли дитині щось малюю, то каже гарно дуже)))) Відволіклась. На той час дизайнер малювала жирафиків, і все, я влюбилась і попросила зробити колекцію з ними.



Чому саме Art Land? 

Art Land - земля митців, один з варіантів перекладу... І саме цей варіант назви бренду мені сподобався найбільше, хоча я продумувала багато різних варіантів...


Де ти черпаєш натхнення для нових колекцій? Бо після перегляду кулінарної новинки: "Мои вкусняшки", в мене склалось враження, що ти довго читала усілякі гуморестки, коли продумувала жартівливі написи на карточках))))

 Натхнення черпаю в своїх бажаннях до творчості. Перші колекції дитячі, бо хотіла малому зробити альбом, він так і лежить початий. Кулінарна, бо все ніяк не могла знайти папір кулінарний для майбутньої кулінарки, робила як для себе. Жартівливі картинки то наш тандем з моїми авторами блогу Інни і Яни. Можна сказати кулінарна колекція, то колективна робота, я творила, а вони показували, що можна зробити краще.


Я думаю, що не тільки мені, а й багатьом нашим читачам цікаво побачити закулісне життя Art Land... Покажеш якісь цікаві фото? 

Так, звичайно)) 

Ось так виглядав приїзд з типографії жирафиків... Ще ті відчутття))) 



 А тут я сортувала нашу новинку та висічки до колекції...





Дякую тобі за закулісний екскурс))) ДУЖЕ цікаво!!!! 

Я по собі знаю, що бути мамою, дружиною і заматись саморозвитком, аби не деградувати в декреті, то завдання складне, тому наступне запитання напрошується саме собою:  Хто тебе підтримує у веденні бізнесу?


 Підтримують мене мої рідні і також мої рідненькі ДК блогу. Рідні морально і фінансово, малюк, особливо, коли не заважає мамі, а то багато чого вже він пустив в свої малюнки і в забавки. Дівчата, наша ДК і особливо Інна і Яна, допомагають в блозі, бо я там якщо чесно не розбираюсь, та і часу нема.


  З якими труднощами іноді приходиться зустрічатись?

Труднощі, то кожен раз інші. То затримка паперу, то висічки зробити не можуть. То дизайнер не розуміє моє бачення колекції. А так труднощів мало, якщо є велике бажання.


Секрет успіху від Аліни:
Секрет успіху: Тут просто - це підтримка рідних і друзів. Без них не ризикнула б таке починати. Ну і робота над собою і бажання рухатись в перед.


 Кілька хороших слів нашим читачам.
Читачам, тобто творчим людям, хочу побажати надхнення, щоб муза вас не покидала.

Дякую тобі за час та щирі відповіді! Я думаю, що буде ще багато теплих слів у адресу Арт-ленд! А ми бажаємо вам процвітання і чекаємо нових колекцій з нетерпінням!!!

2 коментарі:

  1. Прекрасне інтерв'ю,чудової людини!!!!!! Алінка,ми тебе теж дуже любимо,всією нашою ДК!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Алінко дякую за гарні і теплі слова!Бажаю подальшого розвитку і невичерпної енергії! Я дуже рада бути частинкою дружної команди Арт Ленд!

    ВідповістиВидалити