пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

Рецепт з ОЕ: листівки. Натхнення від Ірини Скляр


     Доброго дня, любі читачі та гості нашого блогу! Я, Ірина Скляр, вітаю вас з початком чарівної пори року, в якій повітря пронизане морозною свіжістю, цитрусовим ароматом та очікуванням дива. Попереду найпродуктивніший місяць. Адже нам завжди хочеться привітати якомога більше близьких людей. Разом із тим ми можемо нескінченно  насолоджуватися улюбленим хобі. Зимові свята надихають. Ми готуємося до них з особливим хвилюванням. Кожного разу нам хочеться розпочати новий рік з чистого аркуша, з добрих думок та світлих сподівань. Ми намагаємося вкласти усю свою любов, щоб якомога краще відчути чарівність новорічних свят.

   Приготування до Нового року ми, команда ScrapRELAX, пропонуємо розпочати з виготовлення листівок. Їх ніколи не буває багато. 
     
    Я з радістю приймаю нашу дизайнерську естафету  та сподіваюся надихнути вас на створення найкрасивіших листівок. 
       Останнім часом я закохана у крафт-папір. Він додає затишку будь-якій роботі та прекрасно поєднується з різними кольорами. Сьогодні я вирішила поєднати його з блакитним та білим.  Трішечки блиску також не завадить. Мені хотілося передати морозну свіжість зими.



     З ОЕ я обрала чіпборд, вирубку, пуансетію, гілочку ялинки, золото, глітер та стрічку. Вам достатньо обрати лише 3 елементи.



     Дістаньте улюблений папір, блискітки, шишки, увімкніть приємну музику, відпустіть свою фантазію та приєднуйтеся до нашого завдання.

     Нехай ваші листівки будуть найкрасивішими! Творіть з любов`ю! І приєднуйтесь до нашого завдання:
Ваша Ірина Скляр.

1 коментар: