суботу, 17 березня 2018 р.

Натхнення від Наталі Покотило та міні МК

Привіт дорогим читачам і гостям блогу!
Сьогодні з Вами я, Наталя Покотило і моє натхнення для Вас, а також міні МК по створенню АТС (Artist Trading Card)  в стилі Free style (фрістайл). Як чутно з назви, це вільний стиль але як і всюди є свої правила, якщо Вам цікаво дізнатись більше, то ось тут наша Тоня написала чудову статтю. А зараз повертаюсь до крихіток які я зробила щоб показати легкість, безтурботність цього стилю який мені дуже подобається. Можливо і Ви знайдете цей стиль для себе привабливим) Забігаючи на перед, хочу сказати що по такому принципу ми з дітьми робили листівки, тому головне бажання і вперед. Ось мій результат. Жовта АТС - занята), зелена і голуба поки що вільні.



Кожна карточка окремо


Як Вам? Цікаво подивитись як я їх роблю? Тоді дивіться далі. Прошу вибачення за фото, вони зроблені вночі при світлі лампи, по іншому не получається( - я тільки вночі спокійно можу насолодитись процесом. Якщо Вам щось буде не зрозуміло - пишіть, постараюсь розяснити.
Для роботи нам потрібно - картон ( в моєму випадку білий і перламутровий), спреї, фонові штампи, кришка з під води і спрею, нитки, вирубка, чіпборд, металюшки, плоскі квіти.
Розмір АТС 64х89мм, я ж вирізаю заготовки з білого картону на 4 мм менші, тобто 60х85мм
На цьому етапі пригодиться піпетка і маленька груша щоб "роздувати" краску, чи набираємо повні груди повітря і дмухаємо на "калюжу" краски.



 Ось так вмене вийшло після "роздування" краски
Я використовувала спреї металік, то вони швидко висихають на моєму картоні. Тепер беремо фонові штампи і кришки, і надаємо складності роботі.

 Мені подобається, більше штампів я нехочу.
Беремо нитки, намотуємо і степлером в декількох місцях пробиваємо до фону
Тепер саме цікаве, підбираємо приблизний декор що б ми хотіли бачити в роботі.
Приміряємо декор
Приклеюємо, прибиваємо на свої місця
АТС майже готові, залишилось перевернути на "спину" і "ніжки" від степлера і брадсів добре прижати щоб потім вони при приклеюванні не мішали нам
Тепер вирізаємо основу з кольорового чи перламутрового картону, як у мене і приклеюємо 
Милуємося результатом. Фото при денному світлі


На цьому вмене все. Сподіваюсь мені вдалося хоч трішечки Вас надихнути. Якщо будуть питання по міні МК -пишіть), з радістю відповім. Чекаємо в наших завданнях. А з Вами була я, Наталя Покотило
 
Всім хорошого настрою.
Миру і добра
па-па

10 коментарів:

  1. АТС суперские) И стиль удался на славу! Класс!

    ВідповістиВидалити