неділю, 10 грудня 2017 р.

Новорічний декор. Натхнення від Ірини Скляр.

     Доброго дня усім, хто не уявляє свого життя без скрапу! На календарі грудень,  отже час готувати новорічний декор.

     Особисто я обожнюю той день, коли у нашому будинку з`являється святкова атмосфера. Зазвичай це відбувається напередодні Нового року, з появою ароматної ялинки. Доки наші чоловіки займаються встановленням святкової красуні, я прикрашаю вікна паперовими сніжинками, дістаю ялинкові прикраси та інший декор, зроблений заздалегідь. Особливо теплі почуття  викликають у мене різдвяні віночки. Кожного року я роблю новий. Колись це був вінок з дощику, потім- з гілочок, цього разу мені захотілося використати багато ткании, зробити віночок затишним та теплим. Старенький мішок став у нагоді))) Переживши велике прання, він перетворився на прекрасний матеріал, на якому ніби оживають та грають новими кольорами шишки та ягідки. Мабуть моя любов до еко-стилю цього року перемогла.

     Всередині віночка я зробила аплікацію з тканини та фетру. Обожнюю совенят!






В доповнення до віночка я планую зробити гірлянду з червоних папірців, пришитих на основу з мішковини. Думаю, буде симпатично.

Сподіваюся мені вдалося надихнути вас на створення неповторного декору для найчарівнішого свята. З вами була Ірина Скляр.


Свою красу покажіть у нашому завданні "Новорічний декор".

1 коментар: