понеділок, 14 січня 2019 р.

Зміни в роботі блогу і нове тематичне завдання

Привіт, наші любі читачі!

Цього сезону ми нарешті зважилися на рішення, яке зріло, просилося і було на поверхні вже досить давно.
Зміни, це завжди певне хвилювання і острах. Але маємо надію, що ви сприймете їх і будете творити та релаксувати з нами надалі.

Соцмережі нас поглинули. Все змінюється швидко і динамічно. І всі ми зі смартфонами завжди на зв'язку. Ми хочемо бути ближче, буквально під рукою. Саме тому і вирішили, що у 2019 році

ми переїжджаємо в інстаграм.


Блог не закривається і не видаляється. Тут так і залишиться все корисне та цікаве, що було створено і написано нашими дизайнерами за попередніх майже два роки.

На той випадок, якщо раптом Ви не зареєстровані у цій соцмережі, ми будемо дублювати поточні завдання тут, де в коментах можна буде додати посилання на Вашу роботу, яка обов'язково візьме участь у розіграші призів  та визначенні переможців по закінченню завдання.

Але найсвіжіше, найкрасивіше та найактуальніше тепер знаходитиметься тут

https://www.instagram.com/scraprelax/

І саме сьогодні ми оголошуємо наше перше у цьому році завдання! 

Зустрічайте "Любовний еліксир"



Зима цього року подарувала нам чимало снігу, а разом з ним і натхнення творити.
Адже зовсім скоро ми будемо вітати наші кохані половинки з чудовим святом кохання) 
Дехто вже в повну силу готує сотні листівок, подарунків...
А дехто просто насолоджується очікуванням цього чудового свята))) Ми ж пропонуємо вам у активній підготовці ще й отримати подарунок від нашого спонсора scrapjoy.com.ua

Що для цього необхідно?

1. Бути підписником нашого профілю @scraprelax

2. Зробити роботу у стилі скрапбукінгу з визначеними ОЕ 
Наш список ОЕ: чіпборд (будь-чий, але якщо буде від нашого спонсора @scrapjoy.com.ua нам буде дуже приємно) + будь-які три елементи з переліку:
🎀ангел 
🎀ключ 
🎀замок 
🎀пайєтки 
🎀стріла 
🎀зірка 
🎀скляна ємність 
🎀фотографія
🎀серце 


У пості з публікацією вказати хештег #релакс_19_еліксир та відмітити нас))) 


Завдання триває до 17.02


Чекаємо на ваші зворушливі роботи))))))

1 коментар:

  1. Did you hear there's a 12 word sentence you can say to your crush... that will trigger intense feelings of love and instinctual appeal for you buried within his heart?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, idolize and protect you with his entire heart...

    12 Words Will Fuel A Man's Desire Response

    This instinct is so hardwired into a man's brain that it will drive him to try harder than ever before to do his best at looking after your relationship.

    As a matter of fact, triggering this all-powerful instinct is so important to achieving the best possible relationship with your man that the moment you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will immediately notice him expose his soul and mind to you in a way he's never experienced before and he will perceive you as the only woman in the universe who has ever truly understood him.

    ВідповістиВидалити