четвер, 29 червня 2017 р.

Спільний проект Scrap4relax. Натхнення від Запрошеного дизайнера Ірини Дикун. Етап.2.

Всім привіт!
Тиждень промайнув і прийшов час для другого етапу СП. Дуже цікаво було почитати і подивитися на довгобуди інших дівчат, виявляється у декого не один такий проект ;) Із нетерпінням тепер чекаю фіналу, хочу побачити картинки як в рекламі "ДО" и "ПІСЛЯ" )))
Чесно кажучи, за цей тиждень я нічого зі своїм довгобудом не зробила, бо сторінки в мене вже були готові, тож я ледяцюга цього разу. Але для наступного етапу попрацюю!
Історію цього альбому я вже розповідала, починала його робити коли хлопчику було 7 місяців, до цього віку в мене є фото. Далі сторінки без фотографій - бо через три роки просити наступні... ну якось незручно. Сестра мабуть думає, що я бяка - пообіцяла і забула, та я вирішила мовчки доробити, буде сюрприз... такий загальмований, але сюрприз )))
В альбомі 7 розворотів, розмір сторінок 25*30,5. Ось ці 0,5см завдали клопоту, я про них забула, купила картон 30*30 і була впевнена, що в мене є всі необхідні матеріали... і тут ці 5мм!.. Ну то таке )) Обрала великий розмір для того, щоб вмістити якомога більше фото, бо на всіх Лука був такий класний, неможливо було якісь відкласти в сторону, хотілося вмістити всі. В підсумку в альбомі 90 фото (переважно 10*15 і зовсім трохи 9*13) + 6 кишень (десь ще по 3-4 в кожен) + 2 конверти - ніби непогано.
Ось вони - мої сторіночки і ви свої скоріш показуйте!














Завдяки цьому СП моєму довгобуду недовго залишилося лежати в комоді :) Дякую СкрапРелаксу!

Немає коментарів:

Дописати коментар