неділю, 15 жовтня 2017 р.

Натхнення від Наталі Покотило. Мій Герой!

Привіт, привіт)))
Сьогодні з Вами я, Наталя Покотило і наше завдання Мій герой! 

Спершу ніж показати роботу я хочу розповісти про свого героя. У мене їх аж 3 - синочок, чоловік і батько. Але в даному пості я розповім про татуся. Можливо Ви запитаєте чому? А все тому що для мене з дитинства батько являється ідеалом і найкращим прикладом. Тато… таточко… татусь…Промовляю ці слова, й на серці радість оживає. Радію з того, що у мене є тато — найкращий у всьому світі.
Він смуглявий, високий, має сильні руки і добре серце. Люблю, коли мій батько усміхається. Я теж тоді хочу сміятися, радіти, дарувати добро іншим, так, як це робить він. Згадую, коли я була маленькою, він носив мене на руках. Коли не було мами вдома, варив обід. До цього часу пам’ятаю запах татової ухи. Так було смачно! М-м-м-ммм... У тата нас пятеро, але всі кажуть що тільки я на нього схожа. Інколи задумуюсь над тим, звідки у тата стільки любові й терпіння до всіх, хто його оточує? Бачу, як щиро й самовіддано він любить маму, скільки світлих і добрих днів дарує нам - дітям і онукам, допомагає своїй старенькій мамі, родичам, сусідам. Думаю, що любити життя, працю його навчило те, що виріс мій батько у багатодітній сім'ї. Особливо приємно спостерігати, як тато працює. Що б він не робив — чи допомагав мамі по господарстві, чи рубав дрова, чи порався біля трактора, який до речі зробив сам — усе він робить із легкістю, красиво й впевнено. А головне — працює із задоволеням і не може встояти без діла. Тато з любов’ю виконує всі мої бажання, власноруч зробив мені найкращу іграшку на світі - машинку для вирубки, яка стала моєю помічницею і яка дуже мене виручає. Ось і вона, без красивої упаковки, але зі своїми фукціями справляється на всі 100%. Розмір чуть більше А4 формату - 25 см.


А це те що вона робить




Як би складно не складалися мої життєві обставини, я завжди уявляю, як би вчинив на моєму місці батько. Я вдячна Богу за те, що я маю татуся. Ось такий мій герой. Бажаю і Вам, щоб в Вашому житті були герої.

А зараз покажу Вам холст який зробила спеціально для татуся. Приємного перегляду.
 В роботі використала трафарет, текстурну пасту,краски, багато залізних дрібничок, чіпборд, а також пластиковий декор.
 Трішки деталей












Надіюсь мені вдалося надихнути Вас на створення роботи для свого і про свого героя. Чекаємо на Вас в наших завданнях. Всім хорошого настрою і творчої наснаги. А з Вами була я, Наталя Покотило. Всім па-па.

10 коментарів:

  1. Наталочка, прекрасно робота, ти велика молодець!!!!!
    Дуже приємно було читати про твого татуся і про його золоті руки!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таня, дуже дякую. Я пишаюся ним і мені хотілося поділитися цим. Надіюсь получилося)

      Видалити
  2. Наташа, дуже гарно, що у твоєму житті є ця людина :) Холст дуже гарний, такий складний фон!

    ВідповістиВидалити
  3. Наталочко я вже тобі казала що у захваті від твого татка! Гарна робота і розповідь чудова!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Такий факурний! І подходящие до твого суперового тата!

    ВідповістиВидалити