понеділок, 9 жовтня 2017 р.

Сторінка від Надії Міщенко до завдання "Мій герой".

Привіт всім! Сьогодні моя робота присвячена моєму маленькому герою, для одноіменного завдання "Мій герой" 
Чесно кажучи, я довго думала над цим завданням. Але потрапивши з Максом в лікарню, зрозуміла, що він для мене самий справжнісінький герой! Стільки випало йому на початку життя... І по при все він розумний, меткий, та ще той шибенник! А могло все бути інакше.
Фото відразу знайшлося. Це наш перший похід на озеро. Ввечері. Тому папір для цієї роботи також швиденько знайшовся! Це був листочок та чіпики з коллекції TICKET TO THE MOON, люб"язно надані нашим спонсором, магазином Scrapbooking Shop Meri-art!
Захотілося мені космосу! А точніше побільше зірочок в житті Макса)))) Сама головна зірочка, стала шейкером, з різнокольоровим бісером та пайєтками.


Все ніяк не піддається мені для фото ця сторіночка)))) Стільки деталей, вирубки, слоїв паперу! А ще пайєточок, для блиску))))
 На сторіночці заховалися гарнюні інопланетяни та їхні кораблі! Чудово, що в наборі паперу, вдосталь малечих картиночок для вирізання! Можна підібрату любого персонажа, який припав до душі)
 Слої... А ще зірочки! Крафтові))) Для теплоти.
 І однозначно підходящий напис для малечі.

 Це одна з моїх гайулюбленіших фото! І просто неймовірно шикарний чіп рамочка! Він реально не реально классний! Ну вже дуже хотілося його добавити))) І, як на мене, він прекрасно вписався!


 То тут, то там, ховаються монстрики)


Дякую, що були стогодні зі мною! Надихайтесь, творіть і приймайте участь в наших завданнях! Ми зрадістю будемо чекати на Ваші роботи, та не забувайте про подарунки, що дарують наші спонсори!



2 коментарі: