вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Огляд дизайнерської посилки від Спонсора блогу WOOD Chic! Дизайнер Надія Міщенко.

Доброго вечора всім феям скрапа!!! Сьогодні я, Надія Міщенко, з обзором скрап диз. посилки від неймовірного українського виробника woodchic! Прийшло мені багато краси! Очі розбігалися, а ручки чесалися!)))
Мій вибір пав на коллекцію паперу(як справжньому папероголіку))) Яблуневий цвіт. Також на квіти, штампики і чипики, які, як мені здалося будуть дуже гармонійними. Як виявилося, зовсім не прогадала! Набір склався самий влучний!
Надзвичайна краса! 


Ссилочки на складові набору:

Набор двусторонней бумаги 30,5х30,5см от WOODchic "Яблуневий цвіт"

Відео розпаковка:
Трошки фото)
 Квіточки такі в мене вперше, дуже класні!
 Штампи взагалі космічні! І дизайн, і якість.
Трошки познайомившись, хочу сказати:
 Папір ну дуже романтичний! Підійде під будь-які роботи)))
 Багато писати просто нічого! Все дуже якісне та приємне в роботі. Я мега задоволена, навіть такого сама не очікувала. І я точно тепер фанат цього виробника))))

А що в мене вийшло? Давайте дивитися разом!
 А вийшла в мене ну дуже багато детальна листівочки. Майже всі вирізки з обох листів пішло в діло. А ще штампи))) Я використала, як і хотіла, всі складові диз. посилки. Від мене тільки клей та бісер. І терпіння! Багато терпіння! Бо з листочка 20на20 я навіть не з першого раза все виріла, таке манюне все там. Але ж яке гарне! Дуже хотілося передати, наскільки самодостатній папір в цій колекції. Чипики листочки дуже круті! Такі ізюминки шикарні.



 Серединка!!! Це самий смак)))) Оскільки в мене pop up листівочка! Що вийде так круто, я навіть і не очікувала! Я так люблю багато паперових детальок)))))
 Робила таку красу вперше. Дуже переживала))) Здається, вдалося!
 Ще трошки детальок:

 Ось ця краса в композиції! Правда крутий папер! Або може це я такий фанатик?))))
 Збоку.
 Ззаду приклеїла об"ємний бантик. Щось інше, як на мене, було тут зайвим.
Відео листівочки:


Ось таке  було моє перше знайомство з woodchic! Яке виявилося просто неймовірною, романтичною та свіжою пригодою! А також новим захопленням мого сердця! Щиро дякую виробнику за таку неймовірну якість! У всьому. За якіть обслуговування та оперативність. А ще, за додаткові подарунки, які були моєю мрвєю! Дякую!




2 коментарі: