суботу, 13 січня 2018 р.

Модний скрап: Тенденції сезону весна - літо 2018.

Кажете, що я поспішаю? От дарма! Наcправді, модниці вже давно знають як треба себе подати у 2018-му, що вдягнути і що представити)
Тож пропоную і нам крокувати в ногу з модою, адже без неї ніяк.
Кожна модниця знає, що колористичні тренди так само мінливі, як і фасони, принти і фактури, які використовуються в одязі. Палітра кольорів для макіяжу , нейл-арту , оформлення весіль та дизайну квартир, а також для створення одягу мас-маркет і від кутюр, перебудовується не просто щороку, а з сезону в сезон. І кожна пора року вимагає певних відтінків, підкреслюють настрій модниці і гармонійно вписуються в пейзаж. 
Багато дівчат з цікавістю стежать за змінами колористичних трендів. Дизайнерам вдається підбирати колористичні комбінації завдяки вродженому почуттю кольору і смаку – ну а всім іншим доводиться спиратися на підказки, які дають фахівці з Інституту кольору Pantone. Саме вони аналізують і збирають в комплект колірні тренди для всього модного світу. 
Не так давно експерти переглянули покази світових будинків моди в рамках New York Fashion Week, а потім опублікували перелік кольорів, які будуть найбільш затребувані навесні і влітку 2018 року. Давайте дізнаємося, які новинки в області колор-трендів нам доведеться споглядати в новому теплому сезоні! 



Модні кольори сезону весна-літо 2018


Весна і літо порадують модниць великою кількістю красивих відтінків, дуже простих у комбінуванні. Кольори Pantone в якості модної бази, можна сміливо назвати універсальними, а колористичні фаворити продовжують загальний тренд на природність. У лінійці присутні практично всі тони, властиві теплій порі року. 
Цікаво, що Pantone вирішили не зупинятися на традиційному списку з 10 кольорів – на цей раз експерти надали модницям вибір відразу з 16 запаморочливих відтінків. Вперше в історії Інституту були виділені 4 тони, які відносяться до числа нейтральних, – саме вони вважаються основними у 2018 році і будуть складати базу в будь-який час року. 
Решта 12 тонів – абсолютно божевільний, яскравий і екзотичний мікс, який можна і потрібно міксувати. 
І це напряму відноситься до творчої сторони нашого життя, адже Скрапмодниці точно знають, які бусинки поєднати і який шкірзам підібрати для модного і стильного планера)) 



Колір №1: Meadowlark (Жайворонок)

Сонячний відтінок Meadowlark відкриває нову колекцію Пантон 

Саме цей колір названий головним колористичним акцентом майбутнього модного сезону. Meadowlark, безумовно, зовсім не простий – це соковитий, яскравий і сміливий відтінок жовтого з легким гірчичним підтоном. Він здається зухвалим, молодіжним, і нагадує про перші промені весняного сонця. Що власне нам і пропонують наші виробники скраппродукції...




Колір №2: Cherry Tomato (Помідор черрі)

Відтінок Cherry Tomato прийшов на зміну злегка набридлому кольору Кардинал. 
Це соковитий, апетитний відтінок червоного з легким помаранчевим підтоном, який просто наповнений теплом і енергією. 





Колір №3: Little Boy Blue (Хлоп'ячий блакитний)

Надзвичайно ніжний відтінок блакитного з легким відтінком бузкового, який так люблять використовувати при створенні одягу для новонароджених. Втім, він буде до лиця не тільки немовлятам , адже Little Boy Blue – це колір чистого весняного неба, який дихає свіжістю, наповнює душу гармонією і налаштовує на оптимістичний лад, який потрібен усім без винятку. 




Колір №4: Chili Oil (Масло чилі)

Chili Oil – кращий варіант для створення акцентів і вибору аксесуарів 
Pantone давненько не включав у свою палітру настільки складний і глибокий колір, який об'єднує відразу кілька дивовижних властивостей. Він наповнений теплом, аристократичністю і елегантністю. Chili Oil можна використовувати дозовано – наприклад, поєднуючи з іншими кольорами запропонованої палітри. 


Колір №5: Lavender Pink (Рожева лаванда)

Один з найбільш делікатних і романтичних відтінків з нової весняно-літньої палітри. Лаванда здається дуже ніжною і з легкістю підлаштовується практично під будь-який інший колір. 

Колір №6: Blooming Dahlia (Квітуча жоржина)

Ще один рожевий відтінок, але вже з теплим персиковим підтоном. Blooming Dahlia спокусливий і м'який. Такі відтінки неодноразово можна побачити в роботах скрапмайстринь, адже він виграшно виглядає не тільки у весільному скрапі, а й у класичних альбомах та дитячих роботах. 

Колір №7: Arcadia (Аркадія)

На зміну м"ятному кольору прийшов глибокий і насичений відтінок Arcadia 
Єдиний відтінок зеленого кольору у весняно-літній палітрі від Pantone. Він холодний і чистий, завдяки чому нагадує про прохолодні покриви тропічних лісів і глибоких морських водах. Бірюзовий підтон досить яскравий для того, щоб зробити цей відтінок основним. Однак саме Аркадію експерти називають найбільш універсальним відтінком нового сезону – він з легкістю комбінується з будь-яким іншим кольором з актуальної лінійки. 



Колір №8: Ultra Violet (Ультрафіолет)

Ultra Violet – найзухваліший в колористичній лінійці весна-літо 2018 
Дуже яскравий і глибокий фіолетовий колір, який віддає данину моді 80-х років. Він, безумовно, притягає погляд, додає інтриги і чарівності, а заодно – нагадує про нескінченні космічні простори. 




Колір №9: Emperador (Эмперадор)

Шоколадні кольори завжди вважалися прерогативою осінньої моди, однак на цей раз Pantone включив цей теплий тон у весняно-літню лінійку. Вибір можна назвати успішним – колір розтопленого шоколаду додасть впевненості й відкриє друге дихання.


Колір №10: Almost Mauve (Трохи ліловий)

Один з найбільш модних відтінків 2018 року! Almost Mauve – це колір слонової кістки з легким підтоном лілового. Він наповнений ніжністю, м'якістю, і ненав'язливо вписується в колористичні блоки, підкреслюючи глибину і яскравість інших кольорів. Мабуть, якщо б можна було порівнювати колір з почуттями, то саме такий відтінок мала б романтична ностальгія. 

Колір №11: Spring Crocus (крокус Весняний)

Лілово-фіолетові кольори явно стали улюбленцями дизайнерів та експертів за кольором. У палітрі 2018 року вони залишили місце для ще одного привабливого відтінку – Spring Crocus. Цей життєрадісний колір нагадує пелюстки перших весняних квітів.


Колір №12: Lime Punch (Лаймовий пунш)

Ще один посил до моди 80-х, Lime Punch, – це жовто-зелений колір, що нагадує про рейв-вечірки, тропічних рибок і екзотичні коктейлі. Цей кислотний колір досить складний і гармонічний. У ньому вдало поєднуються життєрадісність жовтого тону і свіжість, притаманна зеленим кольорам. Lime Punch – це справжній виклик, але саме його і не вистачало б у м'якому підборі романтичних і ніжних кольорів, що превалюють у новій панелі. 



Ну а базовими кольорами літа будуть : 




А тепер бонус для тих, хто дочитує статті до кінця)) 
Напишіть в коментарях які саме колекції Скрапвиробників будуть найпопулярніші, або не втратять своїх позицій ( якщо це минулорічні колекції) в цьому році. 
Якщо буде більше 15-ти коментарів, то я виберу 3 переможці, які отримають смачний купон на придбання чіпборду від Скрап Радість. 


Дякую, що ви завжди з нами)
Бажаю вам багато натхнення в цьому році, нових стильний проектів, неординарних ідей та здійснення мрій!!!



5 коментарів:

  1. Скільки краси! Такі кольори казкові :)

    ВідповістиВидалити
  2. Я у захваті від весняного крокусу!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Думаю что примовская лаванда наберёт много поклонников, у фабрики неплохая с орхидеями ну и конечно скрапмир скрапберис ПОЛюБому выпустят в феврали новые бомбовые коллекции с преобладаниями розово-пудрового и чёрных цветов!) За статью огромное спасибо! Прочитала взапой!)))

    ВідповістиВидалити