середу, 14 березня 2018 р.

Натхнення від Надії Міщєнко. Галерея Скрап радість.


Привіт наші любі! Ви вже бачили супер новину! Від тепер в нашому блозі стартувала подарункова галереї від магазину Скрап радість! Ми приймаємо роботи, в яких задіяні матеріали, придбані в магазині Скрап радість, головний ОЕ - чипборд. 
В цьому прекрасному магазинчику є не тільки дуже якісні чипики! Широкий асортимент паперу, квітів, різного декору та ажурної вирубки! Також Вас здивують приємні ціни, різноманітні знижки та сезонні акції)



Цього разу мені захотілося почати з щастя! Такого теплого та ніжного. Безкорисного, але окриляючого. Самого прекрасного, і дуже потрібного кожному! Пам"ятаєте, як у м\ф "Троллі": "На щастя заслуговує кожен!". Ось і моє щастя розквітло на листівочці буйним цвітом. І присвячений цей цвіт кожній матусі на планеті! Скоро ж жіноче свято, а мама - це найважча робота)


Я не великий фанат гліттеру в роботах, але цього разу захотілося неймовірної ніжності, легкості та свята. Тому розкинув свої крила гліттер на квітах та гілочках.


Також надихнула фраза: "Мами, як гудзики, на них все тримається". Так на листівочці поселилося три чарівних гудзичка. Оксамитовий зелений - неймовірно гарний колір)


Квітів та вирубки, як завжди, чимало. А тичинок ще більше))) 


Дуже багато напів перл та перлинок-намистинок. І мереживо... Як без нього?


Вийшла, як завжди, багатошарова композиція. Так багато сизалю я за весь минулий рік не використовувала, як в останніх своїх роботах)


Спинка простенька. Як я й люблю)


Дякую, що Ви з нами! Сонячного настрою та квіточої весни в творчості! З Вами сьгодні була, Надія Міщєнко!

Матеріали, які були використані:





6 коментарів: