пʼятницю, 21 грудня 2018 р.

Галерея грудня. Натхнення від Антоніни Рапоти

Доброго дня, всім!

Як проходять ваші приготування до новорічних свят? Все встигаєте, що запланували? Я ось намагаюсь, бо список величенький, а час летить дуже швидко за всіма ціма клопотами. Завжди хочеться всигнути зробити побільше)
Цього року вирішила поекспериментувати та зробити собі Грудневий щоденник. Ось що у мене вийшло...


Є у ньому свої плюси та мінуси. Найголовніший плюс для мене - це дуже гарний спосіб зберегти свої спогади та різні дрібнички, які приємно буде переглядати наступного року. Та подивитись, як змінилось твоє життя та твої якісь погляди. А ось недолік, що до мене, то нестача часу на його заповнення. Бо краще це робити хоча б один раз у 2-3 дні.
 

У мене вийшов варіант більш альбомний) Зробила 16 листів, тобто 32 сторінки, додаткова піде на 1 січня. Все ж цікаво буде сфотографувати процес отримання та розгортання подарунків. І покажу вам перші три заповнені дні. 
Першого грудня з цікавих подій був наш з Мироном кулінарний дует) Робили кекс у мікроволновці. Вийшов шоколадний та досить смачний.



Другого грудня вирішила скласти список справ, які хочу закінчити до Нового Року. Вони в більшості своїй скрапові)))


А цього дня залишила фотографії свого профілю у Інстаграмі. Куди ж без нього) Але, насправді, цікаво буде що з ним трапиться за рік.



Сподіваюсь, що не покину свій щоденник та він буде заповнений спогадами.

В роботі використала чіпборд-напис "hello Winter"
Чіпборд напис "Hello winter"
Та сніжинку з набору "Сніжинки".
Чіпборд "Сніжинки" 3 шт.
Також разом з чіпбордом ви можете придбати зимові колекції українських виробників скраппаперу у інтернет-магазині "ScrapJoy".

Приєднуйтесь до наших поточних завдань





З вами була Антоніна Рапота
Гарних всім свят та приємних спогадів!



Немає коментарів:

Дописати коментар