суботу, 30 червня 2018 р.

Рік зі СкрапРелакс. Підсумки першого сезону: Наталя Покотило

Привіт бджілки)
Сьогодні я, Наталя Покотило буду надихати Вас не своєю роботою, а розповіддю про чудову ДК і мої підсумки річного дизайнерства у команді талановитих дівчат.


На одній хвилі з командою рік пролетів непомітно. Я зараз пишу, а мені не віриться що тільки рік, таке відчуття, що кожну майстриню я знаю мінімум років 10. Важко прощатися, але життєві обставини так склалися, що я більше не буду частинкою цієї дружньої скрап команди, але я впевнена, що ми можемо і надалі спілкуватися, і підтримувати зв'язок. Для мене кожен з дизайнерів СкрапРелакс став сім'єю. Адміни, Оксана та Марічка, дякую Вам велике за довіру, за вибір, за те що цінували, прощали косяки і за Вашу безцінну підтримку і поради, за вміння вислухати в любий час. Марічко, тобі ще велике дякую за щедрі посилки щастя. Ви найкращі, пам'ятайте це!!! Дівчата з дизайн команди, Даша, Тоня, Надя, Іра, Юля, дякую мої хороші за те що Ви рік були зі мною, за те що підтримували і підказували, дякую Вам за наші кілометрові переписки, за те що в важку хвилину Ви не відвертались, а завжди були поруч, хоч і за сотні кілометрів, але здавалося, що Ви біля мене, за натхнення!!! Я вдячна кожній з Вас, хто зміг приїхати на нашу реальну зустріч і доповнити образ позитивними емоціями. Кілометри, які ми намотали, надовго залишаться в моїй пам'яті), а особливо артгалерея. Я Вас всіх дуже ціную і обнімаю! А ще хочу сказати читачам велике дякую за те, що впродовж року підтримували, читали і писали, це окриляє і дає сили на нові звершення!!! 


Для мене цей рік став сходинкою вперед. Я познайомилась з новими стилями і форматами в скрапбукінгу, а точніше сама їх спробувала. Ось трішки моїх робіт, які я робила спеціально для СкрапРелакс і які я дуже люблю.







 Сподіваюся, моя вимушена пауза дасть мені сил, щоб повернутися до Вас з вагоном натхнення! Новій дизайн команді хочу побажати творчого натхнення, мільйон ідей і побільше часу для втілення! Ви щасливчики, тому що потрапили в таку супер сім'ю!
На цьому в мене все. Дякую що цілий рік були зі мною. Миру та добра!
Всім па-па

1 коментар:

  1. Сонечко ти наше!!!! Ми чекаємо тебе з новими шикарними роботами у наступних завданнях і пам'ятай, що твоя пауза зараз - обов'язково перед великим стартом!!!!

    ВідповістиВидалити