вівторок, 16 травня 2017 р.

"Коли ми вдвох..." Натхнення від дизайнера

Вітаю, дорогі читачі! Сьогодні хочу  показати вам сторіночку до нашого завдання-асоціації.


Я побачила картинку банера і одразу уявила - природа, тиша, спокій, ми - САМІ))) Тааак, коли є маленькі діти,  такі моменти стають рідкісними, але саме тому дуже цінними.

Звичайно, дітки дуже скоро виростуть, і важливо не пропустити перший крок, перше слово, перше "мама", пізніше їхні перші логічні уявлення про світ, посмішки, маленькі невдачі і великі досягнення. Дітки нас окриляють, надають життю нового змісту, перевертають багато що з ніг на голову, часом доводять до сказу і зумушують падати від втоми.... І дуже часто ми забуваємо, не вважаємо за потрібне чи просто відкладаємо час на один одного. Але ж ми також не будемо завжди молодими! І вогнище також треба підтримувати! Любіть один одного і даруйте миттєвості один  одному, коли ви тільки вдвох...


До речі, цій фотці майже сім років. І багато в чому там стоять зовсім інші люди. Але ми досі так само можемо "бути вдвох". В якості журналінгу взяла слова із Біблії. Я не дуже набожна людина, але в них такий глибокий зміст і настільки влучно передають в моєму уявленні суть завдання, ща здається кращого і доцільнішого тут не придумати.









Дякую за увагу і з нетерпінням чекатиму ваших робіт. До завдання можна приєднатися до кінця місяця тут




2 коментарі: