четвер, 15 червня 2017 р.

Знай наших: Майстерня Декору "Горошок".

Привіт - привіт! 
Сьогодні екватор місяця і час познайомитись з прекрасними людьми. Чи не так? Поки ви шукаєте варіанти відпочинку влітку, ми поговоримо про скрап! Давайте ближче знайомитись: 





— Катя, почнемо з того, звідки з"явилась ідея створення бренду?

—Першою моєю роботою був декор для сина на його перший день народження. Я називала синочка “моїм каченятком” і тема якось виникла сама по собі) Звичайно ж, перший декор був не досконалим, але вже за місяць я отримала перші 2 замовлення від друзів. А за півроку, в моєму портфоліо було вже більше 10 наборів для декору на різну тематику.
Так виникла ідея створити майстерню і поділитися своєю творчістю з такими ж матусями, як і я, які мріють оформити дитяче свято зі смаком і дешевше, ніж в розкручених студіях. Так я знайшла свою нішу — набори для самостійного декорування. Оскільки я мала вже достатньо замовлень на найближчий час, лишалось лише одне — якось назвати моє маленьке “підприємство” і вийти в мережу.






—Чому саме "Горошок"?

—Коли я була маленькою, батько бавився зі мною в гру, перебирав пальчики і промовляв віршик: горошок, бобошок , кукурудзулька... Ось цей “горошок” для мене є втіленням дитинства, батьківської любові та ніжності, тому коли виникло питання назви, я ні секунди не сумнівалася) Для мене це напевне найбільш милозвучне слово в українській мові!
Та, дитяча тема для мене напевне найулюбленіша! Але зараз, звичайно, я роблю не тільки декор, але і сторінки для скрапбукінгу, висічки, альбоми та мамині щоденники, планери, весільні запрошення. В парі з художницею ми розробляємо фірмові стилі для рукодільниць та інших дівчат, які мають власну справу. 



—Хто тебе підтримує у веденні бізнесу?

—Минулого року я отримала в подарунок від чоловіка принтер, а згодом і плотер) Це була перша, і така важлива для мене інвестиція, яку я щиро обіцяла відпрацювати :-) Саме завдяки цьому я навчилася вираховувати вартість своєї роботи, цінувати свій час, розставляти пріоритети. Адже крім свого хобі-роботи, я маю сім*ю і не хочу втрачати безцінні хвилини спілкування зі своїми хлопцями.


— З якими труднощами іноді приходиться зустрічатись?

— Напевне, як і всім рукодільницям: знайти час, можливість зосередитися на роботі, купити якісні матеріали. Я не женуся за розкруткою, в першу чергу отримую задоволення від того, чим займаюся, роблю свої роботи лише на власний смак з мінімальним втручанням клієнта в процес. А не всім замовникам це підходить :-)

—Секрет успіху від Студії Декору "Горошок":

Ніколи не старайтеся копіювати когось, творіть з натхненням, цінуйте себе та свій талант! Найкраща візитка майстра - це його робота! І вона має бути неповторною!




—Кілька хороших слів нашим читачам.
Світ творчості безмежний. Я бажаю кожному знайти своє місце у ньому :-) 

Дякуємо тобі, що таки знайшла кілька хвилин для розмови, Дякуємо за дуже хороші слова нашим читачам, ну і звісно ж тобі бажаємо якнайбільше часу для реалізації задуманого і будемо слідкувати за розвитком подій на твоїх сторінках в соцмережах: 


Дякуємо, що ви з нами! 


4 коментарі:

  1. Интересно было прочитать и "познакомиться" :) Спасибо за интересную рубрику :)

    ВідповістиВидалити
  2. Клас! Я із задоволенням прочитала цю невеличку історію. Бажаю успіху Катрусі)))

    ВідповістиВидалити
  3. Клас! Я із задоволенням прочитала цю невеличку історію. Бажаю успіху Катрусі)))

    ВідповістиВидалити