вівторок, 20 червня 2017 р.

Спільний проект: Scrap4relax Етап 1. Запрошений дизайнер

Привіт! А ми продовжуємо готуватися до нового спільного проекту. Ви вже заглянули в свої довгобуди? Готові завершити їх в дружній компанії? 
На першому етапі розказуємо про свій незакінчений альобом, що є, що треба зробити і чому так сталося. Повідомити нам про своє бажання приєднатися можна тут, додавши роботу в лінки.
А зараз слово Запрошеному Дизайнеру Ірині Дикун.

"Привіт всім!
Перш за все хочу подякувати дівчатам за запрошення подизайнити - це дуже цікаво, хоча і хвилююче ))
Тема цього СП одразу мені сподобалась! Бо хоча я досить давно займаюсь скрапом, але з альбомами якось в мене не склалося. Перший альбом - це і є мій справжній довгобуд, який на сьогодні не дороблений.
Розпочала я його аж в 2014 році... Вирішила зробити подарунок двоюрідній сестрі, яка живе в Росії - зробити альбом для її синочка. Вона прислала мені фото і я з превеликим задоволенням розпочала. На одному диханні в мене створилися два розвороти, а потім... потім сталося те, що перевернуло все наше життя. Почалася війна. Мій чоловік був мобілізований і через місяць був вже на Сході. Для деяких моїх родичів він став "каратєлєм", а я мабуть "пособнік каратєля" - бо була впродовж 1.5 року волонтером його батареї. Тож зрозуміло, що натхнення продовжувати альбом я не мала... Заспокою вас - чоловік та наша батарея повернулися додому цілими та неушкодженими, ну майже неушкодженими... Мені знадобився майже рік, щоб знайти бажання продовжити цей альбом - із тим задоволенням, з яким було його розпочато.  Бо задоволення - невід`ємна частина скрапу ))
В мене були готові всі 14 сторінок, коли мене запросили в цей СП, тож для першого етапу я приготувала матеріали для обкладинки, мої улюблені - квіточки, фігурки (звичайно використаю лише деякі ;) ) і краплі. Рука точно потягнеться ще до вирубки, але її не стала розкладати. Хлопчика звуть Лука, тому в мене чіпик Лучик )))
Вибачте за довгий і часом не дуже позитивний текст - чесно переписувала разів п`ять, все одно по-іншому не вийшло...
З нетерпінням чекаю початку СП, цікаво поглянути на інші довгобуди - маю надію, вас  відволікали тільки приємні обставини ))"

9 коментарів:

  1. Дуже гарний альбомчик має вийти))) Нехай у Вашому житті мають місце тільки позитивні та приємні моменти)))

    ВідповістиВидалити
  2. Нічогенька така стопочка сторінок! Мені вже кортить посилтати альбом! Впевнена, що все буде чудово)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Марічка, а мені кортить його нарешті закінчити! ))

      Видалити
  3. Він вже дуже гарний :) Щастя та затишку вашій сім'ї!

    ВідповістиВидалити
  4. Робити альбоми з фото, це особливе задоволення)
    Нехай все складається легко та натхненно!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую ))
      Згодна, з фото дуже класно сторіночки робити!!

      Видалити
  5. Іринко, я впевнена, що альбом буде неймовірний! А вам і вашій сім'ї тепла, затишку та миру!

    ВідповістиВидалити