пʼятницю, 4 серпня 2017 р.

Мандри.Натхнення від Ірини Скляр

Привіт усім! Я, Ірина Скляр, рада знову бути з вами! Сподіваюся, ви так само закохані в подорожі, як я. Наш світ такий різноманітний, кожне місце унікальне і неповторне! Побачити мрію своїми очима, доторкнутися до того, що іще вчора було далеким та невідомим, відчути нові емоції- це те, що вабить мене з неймовірною силою.  Я радію, що мій син також поділяє зі мною цю пристрасть. 





     Минулого року я вирішила показати Тьомі Київ. Я сама його майже не знаю, була там лише в дитинстві. Але ще вдома я спланувала нашу подорож: розписала маршрут з цікавими місцями, позначила всі станції, роздрукувала собі карту метро, продивилася на панорамі, як виглядають найважливіші місця. І все вдалося!  Ми чудово провели час. Кожен з нас знайшов цікавинки по душі. Артем нарешті побачив скляні хмарочоси та круті тачки. Я насолоджувалася краєвидами та архітектурою.  Ми страшенно втомилися, але наприкінці нашого шляху потрапили на чарівне місце біля Дніпра, з якого можна побачити лівобережний Київ. 

     Наша мандрівка тривала лише день. Звичайно ж, це замало для такого великого міста. Але, все ж таки, від цієї невеличкої пригоди залишилися приємні спогади та фотографії, які я мрію зібрати в фотоальбомі. 


     Завдяки нашому завданню з`явилася перша сторіночка майбутнього альбому. 
 Сподіваюся, шо і у вас є красиві фото, приємні спогади та цікаві історії.

А я запрошую приєднатися до нашого завдання-асоціації

Приймаємо сторінки, панно, холсти, портрети, виконані в техніці скрапбукінг. Обов'язковий елемент - зображення транспортного засобу у будь-якому вигляді.
І за традицією неодмінно розповідайте про ідею та історію, зображену в роботі. 






3 коментарі: