понеділок, 2 липня 2018 р.

Дизайн-команда Scrap Relax - 2 сезон!!!

Привіт, усім релаксуючим!!! 
Сьогодні раді презентувати вам Дизайн-Команду Скрап Релакс - 2 сезон!!!
Всі абсолютно і безповоротно закохані в скрап, талановиті майстрині і неперевершені у своїх стилях!!!
Тож аплодисменти в студію!!!! 


   Привіт, мене звати Люда, я з мальовничого та древнього міста Львів. З коханим чоловіком виховую двох діток: лапочку дочку і бешкетника синочка.
   Я люблю займатися різним рукоділлям: вишиваю, в'яжу, а останнім часом активно скраплю. 
Два роки в мене ні одного дня без скрапу, і я вже не уявляю свого життя без нового захоплення. Я особливо люблю  класичний паперовий скрапбукінг, люблю створювати багатодетальні та багатошарові композиції. Наступних півроку я буду творити для вашого натхнення!


Доброго дня всім!
Мене звати Антоніна Рапота і я безмежно рада залишитись ще на один термін у цій талановитій команді та надихаючому блоці! 
Бажаю нам з вами, щоб цей час пройшов натхненно, весело, з новими вершинами, подивами та цікавими проектами.
До скорої зустрічі)

Вітаю вас дорогі читачі та гості блогу Scrap Relax! Мене звати Євгенія Народилася я і живу у місті Кривий Ріг, що на Дніпропетровщині. Я щаслива дружина чудового чоловіка та мама чотирьох діточок, з яких старшому дев'ять, а молодшому три роки. До скрапу прийшла несподівано, майже два роки тому. Першими спробами моїми були блокноти, потім я створила дитячий  альбом, якій подарувала своїй мамі з фотками її онуків. Згодом ризикнула створити листівку.  І понеслося... Хочу сказати, що скрапом я займаюся не від того що у мене багато вільного часу, навпроти, у мене його майже ніколи не буває, але я виділяю час для скрапу, бо це мій релакс. Я дістаю свої бумажки і починю творити, і здається, весь світ завмирає, а я відриваюсь від землі і поринаю у чудовий, невагомий світ творчості, де все гарно і затишно. Але тільки но спробуйте увірватися в цей релакс, можу стати дуже агресивною (посмішка), тому релаксую я, переважно ввечері або  вночі, коли діточки та чоловік позасинають. 

Маю надію, що вам сподобається моя творчість і ми подружимося з вами, мої дорогеньки. Бажаю вам невичерпного натхнення, вільного часу, затишку в сім'ях та гарного-прегарного настрою! Будьте щасливі!


Всім привіт, дорогі друзі)
Мене звуть Діна, у скрапі я Dinell Bardo) Родом я із чудового та мальовничого міста Камянця-Подільського, що на Хмельниччині) Зараз проживаяю у такому ж історичному місті, як і моє рідне, Переяслав-Хмельницький) До недавнього часу жила, навчалась та працювала у Києві) Моя спеціальність та любов на все життя - музика) Я викладач музичної школи, навчаю дітей грі на фортепіано, співу та теоретичним дисциплінам) Зараз сижу у декретній відпустці та виховую синочка)
 А ось таким надзвичайно чудовим та натхненним видом творчрсті як скрап я займаюсь уже пять років і за цей час  встигла назавжди у нього закохатися. 

Люблю творити у стилях шеббі, вінтаж, прованс, еко та мікс медіа) А також я не уявляю скрапу без чіпборду, тому дуже рада потрапити у Скрап Релакс - чіп у них надзвичайний) Запрошую вас творити, надихатись та надихати разом із нами)


Привіт усім читачам та гостям блогу.
Я безмежно рада вітати вас у якості дизайнера цього чудового та затишного блогу. Вірю, що цей сезон буде багатий на події та натхнення. Буде багато відкриттів та досягнень, ну і звісно багато сюрпризів. Заходьте до нас за натхненням до нашого блогу, до @scraprelax та до мого особистого  @daria_dovgan_. 

Люблю вас. Ваша Даша. Цьомки)))

    Вітаю-вітаю!
      Мій сміливий пост про бажання потрапити до ДК Scrap Relax був вчасним і успішним. Отож, надихати і творити разом з іншими дівчатками з дизкоманди буду і я.
     Давайте знайомитися!
     Мене звати Світлана (Lanusia у скрап просторі). Мешкаю на півночі України, у Чернігівській області. Викладаю англійську мову у школі. До паспорта волію не заглядати зайвий раз, бо там особливо нічого не радує)))))
    Скрапбукінгом займаюся з 2014 року, хоча перший рік було присвячено в основному облаштуванню  хом'ячої нори та накопиченню добра. Та і теорія була важлива. Починала  я свій скрап одразу з масштабного альбому першого року життя (зараз за нього соромно, бо на той час ні матеріалів толкових, ні МК, ні однодумців не було). Потім шоколадниці, листівки, АТС... Зараз більше полюбляю створювати альтер об'єкти, інтер'єрні штучки, холсти. Це так цікаво брати текстурну пасту, спреї, фарби,  штампи і творити, не знаючи наперед, що вийде. Тому протягом терміну ДК я буду представляти на ваш розсуд як паперові роботи, так і mixed media.
На мою думку, кожна робота повинна йти від душі  і нести душевне тепло, позитивні емоції, бажання радіти.
Усім дівчатам з ДК бажаю натхнення, створення прекрасних робіт. Ви справді усі талановиті. А ще, ви надзвичайно милі, добрі, балакучі)) Упевнена, що цей сезон буде чудовим!
До зустрічі!
Lanusia

"Привіт, дорогі читачі!!! Ті, хто  з нами давно, знають, що я велика шанувальниця паперу і чіпборду, американського стилю і практичних скрапових проектів.  
Для новеньких, скажу, що я вже чотири роки люблю скрап, люблю творити альбоми, особливо з готовими фотографіями і зовсім не люблю робити листівки)))
Надіюсь, що вам з нами буде затишно та тепло в новому сезоні))) " 


Ну і на сторожі порядку і майже вчасних публікацій завжди ми: 

3 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Дякую)) знаходите нас у інстаграм профілях там буде сюрпризно ))) мій розіграш вже стартував))))

      Видалити
  2. Вітаю з новою командою! Усім невичерпного натхнення та креативних ідей!

    ВідповістиВидалити