вівторок, 26 червня 2018 р.

Рік зі СкрапРелакс. Підсумки першого сезону. Надія Міщєнко

Це був дивовижний рік! Незабутній та неповторний. Рік знайомства з новими друзями, рік нових відкриттів та пізнання себе, з зовсім неочікуваних сторін. Але цей рік минув. Минули перші спроби, перші невпевненні кроки в чомусь новому. Шалені відчуття - це ж моя перша ДК! Давайте згадаємо мою заявку)))) Така ностальгія... Такі приємні відчуття, як перші кроки дитини. І ось, такий очікуваний, перший баннер!

Навіть шкода, що мій час дизайнерства вже минув. Але попереду ще стільки всього цікавого та невідомого! Давайте разом згадаємо декілька моїх робіт, зроблених в цій ДК, що гріють мені душу найбільше:

Сторіночка. Я не великий їх фанат, але ця - досі найулюбленіша!


Перша ПОП-АП листівочка. Досі пам'ятаю, як весь вечір вирізала)))


Перша листівка в стилі Прованс. З цього почалось кохання до цього стилю.


А з цієї листівочки моя любов до шеббі дуже виросла і міцно закріпилася.



А в цій листівочці закріпилася любов до рожевого кольору, з яким я раніше не любила працювати.


Окрім творчого росту, дружньої атмосфери та просто задоволення, під час роботи в цій ДК, є дещо таке, чого я зовсім не очікувала. Цей бонус, я знаю точно, залишиться поряд на довгі роки (так-так, не менше)))) Це саме велике досягнення та здобуток в цій ДК. І це щастя має ім,я - Наталя Покотило! Тепер це для мене дуже важлива людина - вона моя щира подруга! І за це я найбільше дякую Скрап Релаксу! 

Дівчата! Дякую Вам за цей рік. Дякую за всі приємні емоції та підтримку, що я отримала. Бажаю плідної роботи, приємних дизів та неймовірно гарних робіт! 
З повагою, Ваша Надія Міщенко.

2 коментарі:

  1. Надюша, дуже рада нашому знайомству! Успіхів та нових звершень тобі!

    ВідповістиВидалити
  2. Надюш, попереду ще багато нового, цікавого і нові сезони ДК))) так що тільки вперед!!!!

    ВідповістиВидалити