понеділок, 19 червня 2017 р.

Спільний проект: Scrap4relax Етап 1. Головний пост.

Привіт, привіт!! Сьогодні я, Марічка Петраш, буду ділитись з вами тим, як я докотилась до колекціонування недороблених проектів! О так!  Сьогодні я розчарую тих, хто намалював собі ідеальну картинку ідеальної Марічки! А може навпаки?
Ну ви пишіть в коментарях))) 


А насправді, якщо серйозно, то наскладати собі гору роботи і не закінчити її - легше всього, 
а от довершити почате тоді, коли тобі не до того... тоді, коли натхнення залишилось в минулому році... і яким магнітом його перетягнути сюди - не відомо...
Ви запитаєте чому так буває? Тут вже в кожного своя історія, (або своя відмазка) ...

Насправді ідея створення цього альбому ( о, так, це ж буде альбом), народилась спонтанно, я тоді мала зробити завдання у якості запрошеного дизайнера блогу Скрапнутые... і як спеціально - закінчився клей! А фото вже роздруковані! А матеріали вже зібрані! Навіть більше - там навіть розкладка повністю готова! І що було далі? Далі по завданню була сторінка, а альбом залишився сумувати в кейсі з недоробками!
І він час від часу траплявся мені на очі, коли я шукала потрібний клаптик паперу... але завжди бракувало часу його довершити...




І от, коли ми з Оксаною продумували чим би то зайняти вас і себе, в тому числі, в СкрапРелаксі, згадали про унікальну можливість - завершити довгобуди, недоробки чи як там ви їх обізвете))) А заодно отримати задоволення від того, що ми з вами таки можемо завершити розпочате! І, можливо, така практика допоможе комусь із вас у прийнятті важливого рішення у своєму житті! А, можливо, комусь увійде в звичку доробляти проекти до кінця (навіть коли дуже не хочеться). 


На фото ближче видно констуркцію альбому, і клапті фото))) І вже дуже скоро я покажу вам більше фото... 

А поки що збираємо усі ваші незавершені проекти тут в одному місці і скрапимо з задоволенням! 




5 коментарів:

  1. ООО, думаю в кожного знайдеться своя купка початого, в мене кілька початих альбомів, є навіть "старожили" яким 2-3 роки:)) та що там альбоми, я навіть маю кілька блокнотів з повністю готовими обкладинками але без серединок, або листівки без "спинки"))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ))) то маєш можливість позбутися хоча б одного такого альбому в тандемі з СкрапРелакс))

      Видалити
    2. Автор видалив цей коментар.

      Видалити
  2. Я стараюсь сразу заканчивать работы, потому что потом правда убегает вдохновение :) Но как и многих, меня тоже не обошла "такая беда" и лежит мой незаконченный альбомчик, кстати, тоже уже даже с конструкцией :) Будет интересно увидеть, как "недоделки" превращаются в прекрасные готовые работы :)

    ВідповістиВидалити
  3. Мені тоді повезло))) справжній альбом тільки маю на меті зробити😀😀😀

    ВідповістиВидалити