четвер, 13 квітня 2017 р.

Тема місяця. Дитячий скрап.

Привіт. Дуже приємно, що наша ідея не залишилася без уваги, і вже маємо постійних підписників. І тепер з радістю оголошуємоперше тематичне завдання. Вірніше, правильно буде сказати - перший тематичний місяць.




Тобто, в заданому місяці всі публікації так чи інакше будуть стосуватися оголошеної теми. Огляди видів виробів, МК, посилання на МК, огляди матеріалів. Ідея в тому, щоб в ході цього місяця максимально розкрити тему.

Не секрет, що для дуже багатьох з нас відкриття нового хобі було тісно пов’язане із власними дітками. Хтось задивлявся на альбоми, комусь подарували скарбничку.
Сам факт нового хобі під час декретної відпустки також цілком зрозумілий. Це той період, ти більшість часу проводиш поза офісними буднями, присвячуєш  себе малюку і домашнім турботам. І настає момент, коли творче начало знаходить собі місце. Хтось робить кондитерські шедеври, хтось вишиває, когось полонить скрап. Саме дитячий скрап. Чимало дівчат знайшли себе потім зовсім в іншому стилі чи тематиці, але дитячі роботи -  для дітей і про дітей – все-таки в топі усіх скрапових витворів.


Саме тому ми вирішили першою темою обрати дитячу.

Протягом місяця, звісно, про це все буде докладніше. А зараз трохи картинок для натхнення і занурення у дитячу мімімішність і красу.

Бо дитячий скрап - це в першу чергу і однозначно альбоми:




 
                                          

Окрема категорія - це фотопапки. З першого разу і не скажеш, скільки фото там заховано:

                                          


                                          






Зараз все більше набирають популярності милі буки з красивими сторінками на всі випадки життя:






Мілашні скарбнички. І хай дехто вважає їх не зовсім солідним виробом з точки зору Великого Скрапу. Але вони такі милі! І я особисто вважаю, що дуже-дуже кльова штука в господарстві!



 

      


Папки для дитячих документів







І однозначно декор для дитячого дня народження. Взагалі здається часом, що до першого дня народження малюка мама готується майже як до власного весілля. А що вже казати про всі наступні!






  • Щоб взяти участь у завданні неодхідно додати у лінки в кінці посту абсолютно будь-яку  нову дитячу роботу:  листівку, сторіночку, альбом, мінік, бебібук. Вона має бути для діток або про діток.
  • Ви маєте бути нашим ПЧ.
  • В пості має бути банер і пряме посилання на пост і завданням.
  • Роботу можна додати до 10.05.2017.
Ми оберемо переможця, який стане запрошеним дизайнером на одне з наступних завдань, а також серед усіх учасників буде розіграно кілька призів від наших спонсорів:










4 коментарі:

  1. Як приємно серед натхнення побачити свою скарбничку! )))
    І я саме зараз я працюю над дитячим альбомом, тож обов'язково прийму участь з кількома сторінками ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А нам надзвичайно приємно буде і надалі милуватися вашими хорошими роботами! Обов"язково чекаємо! З Великоднем!

      Видалити
  2. Чудові роботи! Дякую за натхнення!))

    ВідповістиВидалити