неділю, 9 квітня 2017 р.

«Hello, world!», «Happy birthday!» та цукерка на честь відкриття

Привіт! З трепетом і хвилюванням ми публікуємо сьогодні цей пост. Перший запис в новому блозі....
Все почалось одного зимового післяноворічного вечора..., ми щось обговорювали про скрап, і  якось само собою, майже синхронно виникла ідея створити  челендж-блог. Очевидно, якщо є внутрішнє бажання щось зробити чи створити, його необхідно втілювати. Тому сьогодні у цьому блозі публікується цей пост.

Ми - дві багатодітні матусі, яким не йметься під час декретних буднів. Товаришуємо кілька років, але насправді ніколи не бачилися. І ще, чисто випадково, у мене, Оксани, сьогодні день народження. Так що це такий собі подарунок до свята.




Чому Скрап-Релакс? Тому що в гонці за новинками, модою, конкурсами часто забувається, для чого і навіщо все починалось. Ще до того як всі полиці були завалені добром, до першої покупки і до першої роботи.
 Ми хочемо цим проектом нагадати собі і вам, нашим майбутнім читачам, що все це в першу чергу для себе-коханих, для відволікання від щоденних буднів, рутин і творчої реалізації  та задоволення. Наша аудиторія - звичайні дівчата з маленькими дітьми, нехваткою часу, немитим посудом, творчими амбіціями і фантазією, яка прагне прорватися.
Блог задумано як україномовний. Тому що реально мало українського україномовного контенту. Але ми абсолютно відкриті до спілкування!
Плануємо створити тут майданчик для спілкування, обміну досвідом та натхненням. Віримо, що і досвідчені майстрині знайдуть щось цікаве, і новачки тут багато чому навчаться.
Будуть рубрики, конкурси, завдання, спільні проекти.

А поки – цукерка на честь відкриття.




Умови прості:
1.Бути або стати постійним читачем
2. Розмістити в блозі, соцмережі (ВКонтакте, Facebook, Oдноклассники, Instagram) інформацію із посиланням на розіграш. Окремий пост в блозі не обовязковий, але нам буде надзвичайно приємно.

3. Дочекатися 10 травня, повернутися сюди і дізнатися ім’я щасливчика.


15 коментарів:

  1. Поздравляю с рождением нового уютного блога :) Развития, интересных задач, хорошего настроения и всего-всего побольше :)

    ВідповістиВидалити
  2. Сердечно вітаю з відкриттям нового бложика!!! Дівчата,успіхів Вам і процвітання,побільше ПЧ та учасників в завдвннях,ну і звичайно творчої Вам наснаги!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Дівчата, ви молодчинки! Вітаю з відкриттям! Бажаю творчої наснаги, цікавих завдань і відданих читачів!!!
    Назва блогу як найкраще висловлює особисто моє ставлення до скрапу )) І дійсно, в нас дуже мало україномовних блогів. Тож дуже рада вам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми радіємо щиро кожному новому підписнику і надіємось на щиру дружбу далі)))
      Дякуємо))

      Видалити
  4. Поздравляю с открытием нового блога!

    ВідповістиВидалити
  5. Девочки, поздравляю! Желаю развития блогу и расширения аудитории!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Дівчатка, успіху у починаннях!) як корабель назвеш-так він і попливе;) а назва у вас просто надихаюча;)

    ВідповістиВидалити