неділю, 23 грудня 2018 р.

Hello, Christmas! Натхнення від Євгенії @rising_to_heaven.

Новорічний ліхтарик + МК.

Привіт, дорогі читачі та гості блогу! На дворі грудень і це свідчить про те, що зараз всі сили покладено на святкове оздоблення своєї оселі, на приготування подарунків, що досить швидко усі водночас кричатимуть "З Новим роком"  і таке інше.

Новорічний декор за останні роки став більш різноманітним та і кольорова палітра цього свята вже не обмежується звичними для нас,- зеленим,червоним, золотим...

Мені дуже подобається одна новорічна колекція паперу від польського виробника її свіжою і незвичною палітрою: м'ятний, рожевий, ніжно-червоний, салатовий. Але я не мала можливості з нею попрацювати, тому вирішила новорічний декор, а саме ліхтарик, створити, в такій палітрі, яка в згаданій вище колекції.










Для виготовлення ліхтарику мені знадобилися:
- картон палітурний 2мм
- акварельний папір
- клей
- грунт акриловий
- фарба акрилова
- декор

Я вирізала заготівки для ліхтарика з палітурного картону, точніше з залишків, які лишилися від інших проектів, підганяючи розміри під ці кусочки. Трішки не вгадала з формою, тому верхню частину зрізала і ті відрізочки зклеїла, зформувавши купол ліхтарика. Потім зклеїла основні деталі, промазуючи торци заготівок клеєм і міцно притискаючи одну до одної. На цьому етапі я зрозуміла, що потрібно укріпити заготівку, тому вирізала з акварельного паперу прямокутні полоски, пробігувала по середині та зрізала кінчики з обох боків під кутом 45°. Приклеїла до заготівки зверху і знизу.
Потім приклеїла дно та ніжки.
Після цього приклеїла дах та купол, попередньо вставивши імпровізоване кріплення-ручку.
Далі саме смачне: покрила грунтом заготівку в два етапи. Потім пофарбувала, також в два етапи. Припорошила, чпокаючи губкою з білою фарбою. Нанесла кракелюрну пасту місцями та пасту з мармуровою крихтою, імітуючи сніг. Після висихання перейшла до декорування.
В декорі використала квіти ручної роботи, які створила сама, імітацію соснових лап, які вирізала ножем з набору "Гербарій" від Mimicut.
Композицію доповнив чіп від Scrapjoy. Я використала сніжинку велику, розрізавши її навпіл та гірлянду.
Запрошую вас до перегляду відео-мк, де весь процес ви побачите детальніше.







З вами була Євгенія @rising_to_heaven! Веселих свят та щастя в Новому році! Хо-хо-хо!!! )))


Немає коментарів:

Дописати коментар