понеділок, 8 жовтня 2018 р.

СП "Твій формат". 1 етап від Dinell Bardo

Всім привіт, дорогі наші читачі)
Сьогодні з вами я, Dinell Bardo)
Ось і настав час Першого етапу нашого Спільного Проекту "Твій формат". Як ви уже зрозуміли, суть нашого проекту - у нестандартній формі альбому) Мені здається, що назва нашого СП дуже вдала, адже сама задумка проекту дає змогу кожному учаснику проявити свою творчу фантазію та обрати саме той формат альбому, який вам до вподоби і поділитися з нами вашими ідеями)
Найактуальніші форми на даний час - це, напевно, форми на осінню тематику і наша ДК дуже яскраво їх представляє) Але я трошки відійшла від осінніх мотивів і буду надихати вас альбомом у формі бодика) Моєму синочку 30 вересня виповнився рік і я вирішила зроити дитячий альбом)
У втіленні в реальність наших творчих задумів нам допомогла студія  ScrapJoy, яка виготовляє не лише чіпборд, а й обкладинки для альбомів на будь-який смак) Обов'язково заходьте та обирайте продукцію за власним бажанням)
Наш СП супроводжується присутністю ОЕ і на Першому етапі це ботаніка, рослинні мотиви) У мене присутні ботанічна вирубка, квіти, скрап папір з квітковим прінтом) Також мої сторіночки прикрашає чіпборд від студії ScrapJoy "Сердечка". Ну що ж, перейдемо до перегляду)
Це мій перший розворот в альбом)


Перший листок








І другий листок










Ось такий у мене початок)Всім бажаю великого натхнення і приєднуйтесь до нас зі своїми нестандартними рішеннями)  
До нових зустрічей)
З вами була Діна)

3 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Нежнятинка-зефиринка)) Очень красиво! Думаю, через много лет Мартину будет очень интересно рассматривать этот милый альбомчик о нем))

      Видалити
    2. Ви, спасибо большое) Да, надеюсь мой сыночек оценит и ему понравится)

      Видалити